marți, 10 aprilie 2012

Noi placi de baza de la ASRock si Gigabyte


Gigabyte a anuntat astazi lansarea pe piata a placilor de baza din seria DUAL UEFI 7 pentru a treia generatie de procesoare Intel Core. In acelasi timp, producatorul de placi de baza ASRock Inc, isi va dezvalui cea mai noua placa de baza Intel 7-series la Annual Global Tour 2012.
Gigabyte Dual UEFI 7
Noua serie de placi de baza GIGABYTE 7 este proiectata pentru a oferi un upgrade fara probleme entuziastilor PC DIY datorita specificatiilor si caracteristicilor ce vor fi compatibile cu viitoarele procesoare, placi video, memorii, SSD si protocoale wireless pentru anii ce vin, se arata intr-un comunicat de presa al Gigabyte.
Placile de baza din seria GIGABYTE 7 sunt dotate cu 3D BIOS bazat pe tehnologia exclusiva GIGABYTE UEFI DualBIOS. Avand imbunatatiri pe partea de design si functionalitate, acest nou 3D BIOS ofera 2 moduri distincte de interactiune cu mediul BIOS, 3D Mode si Advanced Mode, ce redeseneaza experienta BIOS traditionala a utilizatorilor oferind o interfata mult mai intuitiva si grafica.
Mai multe detalii legate de Gigabyte 7 AICI
ASRock 7-Series
De cealalta parte, ASRock va propune pentru placa de baza 7-Series tehnologia exclusiva XFast 555, care ofera suport pentru procesoarele Intel Core i7 / i5 / i3 de a doua si a treia generatie.
Cu tehnologia unica XFast 555 (XFast RAM, XFast LAN, XFast USB), Placa de baza ASRock 7-series permite utilizatorilor sa experimenteze o imbunatatire de pana la 5 ori a performantei (din punct de vedere al performantei generale), vitezei LAN si vitezei de transfer USB.
Mai multe detalii legate de ASRock 7-serie AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu