marți, 7 februarie 2012

Anonymous s-a tinut de cuvant: publica datele "Haditha"


Anonymous a promis in urma cu doar doua zile ca va sparge anumite site-uri si va publica datele referitoare la masacrul de la Haditha. Hackerii s-au tinut de cuvant si au publicat informatii detinute de firma de avocatura implicata in apararea dosarului pe site-ul Pastebin.
O parte din datele furate de pe site-ul firmei de avocatura Puckett & Farah au fost publicate de grupul de activisti online in semn de protest pentru rezultatul procesului, scrie PCMag.
In urma uciderii a 24 de barbati, femei si copii irakieni, toti civili, puscasul marin Frank Wutherich, care a coordonat operatiunea, a fost condamnat la numai trei luni de inchisoare si o scadere salariala.
Anonymous s-a tinut de cuvant: publica datele Haditha
Grupul de hackeri Anonymous a publicat date din proces de pe site-ul firmei de avocatura care l-a reprezentat, in semn de protest pentru procesul la curtea martiala al lui Bradley Manning, soldatul care a furnizat Wikileaks documente secrete despre atrocitatile comise de armata americana.
Email-urile publicate de Anonymous includ unul in care puscasul marin este numit "ceea ce are mai bun America" (citeste emailul aici) si mesajele angajatilor firmei de avocatura dupa spargerea sistemului (citeste aici).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu