joi, 22 decembrie 2011

Cum sa testezi (torturezi) un telefon - Xperia Active rezista (Video)


Sony Ericsson Xperia Active a fost testat in cele mai "odioase" feluri. A fost supus unor lovituri de ciocan, calcat cu masina, aruncat in apa, tavalit prin praf. Cu toate acestea, a "trait" pentru a "spune" povestea, scriu cei de la GSMArena care citeazaXperiablog.
Sony Ericsson Xperia Active este, intr-adevar, un telefon rezistent, insa pana nu veti urmari clipurile de mai jos nu veti putea realiza cat de rezistent este acest telefon. Primul test realizat de un utilizator de Xperia Active arata clar ca device-ul are un display incredibil de rezistent:
Urmatoarea metoda de tortura pentru testare a fost realizat cu un Jeep Wranger "pus" sa calce micutul telefon cu ecran de 3 inci. Rezultatul?
Nu in ultimul rand, utilizatorul care a incercat sa duca la limita telefonul celor de la Sony Ericsson a supus dispozitivul testului "super" al rezistentei la apa. Xperia Active s-a dovedit imbatabil si la acest capitol.
Oricum, va sugeram sa NU incercati asa ceva acasa, cu telefonul vostru, idiferent cat de "dur" il prezinta producatorul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu